Matteo Setzu, fotògraf per passió

Foto Matteo Setzu

L’afició a la fotografia guanya cada dia adeptes a Sardenya. I no és d’estranyar amb les belleses naturals i les increïbles festes tradicionals que s’hi celebren. I dins d’aquest context estan sorgint fotògrans sards d’una gran qualitat, que saben captar aquells moments, aquelles expressions, aquells paisatges que més representen el sentiment de pertinença al poble sard.

Un dels més destacats és sens dubte en Matteo Setzu, un fotògraf aficionat que ben bé es podria dedicar a la fotografia professionalment. Curiosament vaig conèixer en Matteo el maig del 2009 al seu poble natal, Lunamatrona, però no ha estat fins ara fa pocs dies que hem reprès una relació que es preveu fructífera. Des de TERRASARDA.CAT el volem felicitar per la feina tan increïble que fa, recollint el més nostrat de la cultura i història de Sardenya amb la seva màquina fotogràfica.  Gràcies Matteo!

Si voleu veure les seves increïbles fotografies us podeu adreçar a la següent adreça de FB, on hi té més de 6.500 seguidors… i segur que seran molts més!

http://www.facebook.com/pages/Matteo-Setzu-fotografo-per-passione/154295901266090#!/pages/Matteo-Setzu-fotografo-per-passione/154295901266090?sk=info


About The Author

Comments

Leave a Reply