ASKRA interpretant “El cant dels ocells” de Pau Casals en català i sard

Els ASKRA són un grup sard molt canyero que ja fa anys que volten i que sempre mantenen un bon nivell en els seus nous treballs, a part de cantar en llengua sarda. L’últim que he escoltat és el COLORES…DOLORES del 2008 i la veritat és que com més l’escolto més m’agrada, i fins i tot se’m fa difícil triar una sola canço. Una de les que més m’agrada és COLORES, però com que no n’he trobat la lletra en sard us he afegit un vídeo de la cançó EL CANT DELS OCELLS, interpretada per ells en català i sard. Un homenatge al gran mestre que fóu Pau Casals.

“Al veure despuntar el major lluminar, en la nit més ditxosa, els aucellets cantant a festejar-lo van amb sa veu melindrosa. Cando naschet sa die in luches de crarore in sa notte ditzosa cantan lenos sos puzones chin ‘oches melodiosas, andan a s’ispassiare.”

Askra – El cant dels ocells


About The Author

Comments

One Response to “ASKRA interpretant “El cant dels ocells” de Pau Casals en català i sard”

  1. tore zirone escrigué:

    gratzias! jitto su tuddu…

Leave a Reply