Fotografies d’Emanuele Secci del carnaval a Otzana (6 de març de 2011)

A l’Emanuele Secci el vaig conèixer fa pocs dies. Va ser gràcies a les seves increïbles fotografies dels carnavals a diversos pobles de Sardenya. Fotògraf aficionat del poblet de Pauli Arbarei, les seves imatges tenen alguna cosa especial que no et deixa indiferent, més aviat t’endinsa en les atmòsferes que crea amb cada presa que fa amb la seva càmera. Des de TERRASARDA.CAT li agraïm de tot cor que ens hagi cedit aquestes imatges del dia d’ahir per publicar-les. Gràtzias meda Emanuele!. Podeu llegir alguna cosa més d’ell a http://sardegna.blogosfere.it/2010/11/foto-di-sardegna-tutti-a-pompu.html

Carnaval a Otzana (Sardenya)

Carnaval a Otzana (Sardenya)

Carnaval a Otzana (Sardenya)

Carnaval a Otzana (Sardenya)

Carnaval a Otzana (Sardenya)


About The Author

Comments

2 Responses to “Fotografies d’Emanuele Secci del carnaval a Otzana (6 de març de 2011)”

  1. Andria escrigué:

    Topu bellas custas fotos!!

  2. Andria escrigué:

    Tropu bellas custas fotos!!

Leave a Reply