Sardenya i Catalunya, ara més a prop per mar

Fa anys que esperava un ferry directe des de Catalunya a Sardenya, sense haver de passar per Civitavecchia i a un preu assequible, però res de res. Anar en ferry i amb el teu propi vehicle és una bona manera de conéixer més a fons un país i d’estalviar-te uns calerons en lloguer de cotxes i allotjament, i així poder viatjar més dies amb el mateix pressupost.


Des del passat 1 de març la companyia Grimaldi Lines cobreix el trajecte Barcelona-Porto Torres / Porto Torres-Barcelona. Els ferrys surten de Barcelona 6 dies a la setmana, a les 22:30, i el viatge duran unes set hores i mitja; els preus, pel que he pogut comprovar, són actualment d’uns 80 euros anada/tornada per persona, inclòs el vehicle. Uns preus molt competitius, similars als que cobreixen els trajectes, per exemple, entre Toulon-Còrsega. Una bona manera de viatjar autònomament a l’illa!

GRIMALDI LINES


About The Author

Comments

3 Responses to “Sardenya i Catalunya, ara més a prop per mar”

 1. Ivo Murgia escrigué:

  complimentus po su situ cosa tua! e gratzias po totu su chi ses faendi po sa terra nosta!
  a si biri
  congratulations for your website! e thanks for everything you are doing for our land!
  see you

 2. terrasarda escrigué:

  Gratzias Ivo!!! Anche il tuo blog mi piacce molto, e ancora di piu sa terra tua!!!

 3. Ingrid escrigué:

  Això està molt i molt bé!

  Després de tot el que ens expliques, només faltava que ens facilitessin el viatge…d’aquest any no passa! El vostre viatget m’ha fet molta enveja.

  Salutacions a tots els sards/es i catalans/es que llegeixen “Terrasarda”!

Leave a Reply