5a Setmana Cultural del País Valencià a Barcelona – Trenquem el Silenci

Setmana Cultural País ValenciàPer cinquè any consecutiu Espai País Valencià organitza la Setmana Cultural, aquest any amb el lema Trenquem el Silenci. Com molt bé diu l’amic  saforí Francesc Vila al seu blog,  “”Trenquem el silenci” pretén donar a conèixer, denunciar i capgirar la realitat valenciana que molts valencians i valencianes vivim i patim des de la distància.”

En aquesta cinquena edició els reclams més destacats són: l’exposició sobre “Les falles durant la República i la Guerra Civil”; el concert “Al País Valencià, cantem en català”, amb els grups Arthur Caravan, Rapsodes i Orxata Sound System; el taller de pilota valenciana amb els pilotaires de Crevillent (el Baix Vinalopó); la demostració de danses valencianes a càrrec del grup de danses de l’Espai País Valencià i la Colla de Dolçaines i Tabals Borumballa; l’actuació del grup de folk Pelandruskes, amb membres d’Alcoi, Muro i Crevillent; la xarrada sobre els “Intents de silenciar l’escola democràtica, valenciana i pública”, amb Batiste Malonda; la presentació del llibre: “Macrourbanisme i agressions al paisatge mediterrani”, de Roger Cremades; i el documental i col·loqui sobre “Ser Joan Fuster”.

UN SAFORENC A BARCELONA - Blog de Francesc Vila Femenia


About The Author

Comments

Leave a Reply