Diumenge 16 de desembre presentació de VIATGES TERRA SARDA a Barcelona, al local de l’Associació de Sards de Catalunya

Els amics i amigues de l’Associació de Sards a Catalunya ens han convidat alseu brindis de Nadal, una bona excusa per retrobar-nos abans de la diàspora nadalenca. Aprofitarem l’ocasió per presentar als assistents el nostre projecte d’agència de viatges i per parlar una bona estona sobre Sardenya.  Des d’aquí volem agrair a l’Associació aquesta oportunitat, moltes gràcies! Us esperem!!!

Brindis2012AssoSards copia

L’Associació de Sards a Catalunya es complau convidar-vos al Brindis de Nadal, per acabar aquest any junts i per brindar a l’any nou que serà ple de noves activitas i sorpreses. L’Associació acollirà en Jordi Saumell Gassó, que presentarà la proposta turística i cultural de VIATGES TERRA SARDA, nascuda de la seva passió per a Sardenyaa, i el seu blog Terrasarda.cat. A continuació, brindis nadalenc amb cava i dolços oferit per l’Associació.

S’Assòtziu de Sardos in Catalugna si presiat de bos cumbidar e a su Brìndisi de Pasca de Nadale, pro acabare cust’annu in paris e pro brindare a s’annu chi benit chi at a èssere prenu de atividades noas e sorpresas. Est cun praghere chi amus a acollire a Jordi Saumell Gassó, chi at a presentare sa proposta turìstica e culturale de VIATGES TERRA SARDA, nàschida dae sa passione sua pro sa Sardigna, e su blog suo Terrasarda.cat, At a sighire brìndisi de Nadale cun cava e durches ofertu dae s’Assòtziu.

“VIATGES TERRA SARDA neix fruit de l’amor per Sardenya del coponenc Jordi Saumell, de la voluntat de descobrir i donar a conèixer una cultura que té molts llocs en comú amb la catalana però també moltes particularitats. Un projecte personal que vol descobrir als catalans i catalanes que Sardenya és molt més que mar i platges bòniques. Aquest diumenge coneixeràs com una història de passió per Sardenya s’ha convertit en VIATGES TERRA SARDA, una agència de viatges situada al cor de Catalunya i especialitzada en turisme cultural, de natura i actiu a Sardenya”


About The Author

Comments

Leave a Reply