Jornades Sardes a Barcelona, del 26 al 28 de setembre

Fa molts i molts mesos que TERRASARDA.CAT no es renova i ja és hora de posar-nos les piles. No és que en manqui informació i coses interessants per explicar de Sardenya, és més aviat un problema de temps. Esperem, ara que poc a poc anem deixant l’estiu enrera, poder actualitzar més sovint el blog. D’informació, aquests dos darrers anys, n’hem recollit molta i poc a poc provarem de posar-la a la vostra disposició.

Reprenem amb unes jornades que celebraran a Barcelona els estimats companys i companyes de l’Associació Sarda de Barcelona aquesta mateixa setmana. Una bona ocasió per retrobar-me amb bons amics i canviar impressions.Casualment participa a l’exposició inaugural en Matteo Setzu, fotògraf de Lunamatrona amb qui he compartit bones estones i que col.labora amb VIATGES TERRA SARDA amb les seves evocadores fotografies. Més d’un cop heu pogut veure el seu treball a TERRASARDA.CAT. Així doncs, si voleu veure a través de bones fotografies l’ànima de Sardenya,  gaudir d’un dels clàssics de cinema sard o escoltar un virtuós de l’acordió, no deixeu d’anar a les Jornades Sardes! Ens veiem allà!

 L’Associació de Sards a Barcelona, juntament ambla Casadegli Italiani di Barcellona presenten les “Giornate Sarde” (Jornades Sardes), tres dies d’art, fotografia, cinema, cultura i alta gastronomia. Les jornades es realitzaran des d’aquest dimecres 26 de setembre fins el divendres 28 de setembre. El programa és el següent:

26 de setembre a les 19:00 – Inauguració de les Jornades ala Casa(Passatge Méndez Vigo, 8). Concktail de benvinguda i exposició fotogràfica “Aspetti della Sardegna” (Aspectes de Sardenya). Ingrès lliure.

27 de setembre a les 19:00 – Projecció del film “Banditi a Orgosolo”, Vittorio de Seta. Ingrès lliure.

28 de setembre a les 19:30 – Concert de l’acordionista Ivan Pili. Ingrès lliure. Sopar sota inscripció i amb places limitades.


About The Author

Comments

Leave a Reply