La primera guia turística de Sardenya adreçada a un públic català

“SARDENYA. DES DE L’ALGUER I CÀLLER”, DE MARC PLANAS I ISABEL GARCIA. TRIANGLE POSTALS. ( 2011) 

Per totes aquelles persones que encara teníeu algun dubte sobre si viatjar a Sardenya, acaba de publicar-se recentment la primera guia en català d’aquest país. Una guia molt ben feta i molt viscuda d’una qualitat molt superior a les que s’havien publicat fins ara.

En Marc Planas i l’Isabel Garcia, de la mà de de l’editorial Triangle Postals, i després d’una molt bona feina de camp, han publicat una guia pensada per a un públic català que vulgui gaudir  d’”una illa de contrastos i plena de sorpreses”.

Al llarg de les més de dues-centes pàgines a tot color, molt visuals i amb fotografies dels propis autors, hi trobarem una aproximació a l’illa i la seva història, informació d’interès per a tothom qui hi vulgui viatjar, i quatre rutes que ens faran conèixer l’illa de nord a sud i d’est a oest: L’Alguer i els voltants,  Costa Esmeralda, Golfo di Orosei i De Càller a Oristany. Les rutes estan pensades per realitzar-se en una setmana i ofereixen diverses variants, a gust del viatger.

Un plànol a una escala molt útil i manejable us ajudarà a moure’us per la geografia sarda sense massa dificultats, i més si seguiu els itineraris que els autors descriuen detalladament: platges, nurags, pobles i ciutats, paratges curiosos, els textos d’en Marc i la Isabel us faran entendre una mica més la idiosincràssia sarda mentre descobriu l’autèntica Sardenya.

Vull agrair a la Isabel i en Marc la menció a TERRASARDA que fan en el llibre, moltíssimes gràcies!.  Espero que els servís una mica la nostra pàgina, jo ja puc dir que en l’últim viatge vaig fer servir el seu plànol i guia!. I també animar-los a fer una segona part amb rutes per les increïbles zones de la Barbàgia, l’Ogliastra i d’altres que de ben segur faran les delícies dels lectors!


About The Author

Comments

Leave a Reply