Gran èxit del 35è Aplec Excursionista dels Països Catalans, celebrat enguany a L’Alguer

Aquesta passada setmana es va celebrar el 35è Aplec Excursionista dels Països Catalans, que cada any escull un indret de la geografia catalana per reunir un bon nombre d’amants d’aquesta forma tan nostrada de conèixer el país i fer cultura i salut: caminant. Aquest any la ciutat escollida ha estat  L’Alguer, i l’actiu Centre Excursionista de L’Alguer l’encarregat d’organitzar la que ha estat una multitudinària trobada.

Tot i trobar-me a l’illa aquests dies, la memòria em va jugar una mala passada i ignorava totalment la celebració de l’Aplec. I dic que em va fallar la memòria perquè coneixia perfectament les dates desde mesos enrera gràcies al meu amic Mauro. Des d’aquí envio disculpes a tots els amics i amigues algueresos per aquest desafortunat oblit! Espero que no ens haguem d’esperar altres 35 anys per tornar a celebrar a L’Alguer una trobada tan exitosa com aquesta, en la que han participat entre 800 i 900 persones, segons fonts de l’organització. Una feina ingent per un petit però actiu Centre Excursionista, i sobretot si fem una ullada al completíssim programa d’activitats i excursions: concerts, xerrades d’història, excursions a peu i en BTT, visites guiades, sopars populars… En fi, una llàstima no haver-hi assistit, ens haurem de conformar amb aquest vídeo que ens ha fet arribar en Mario Mulas.

http://blocs.mesvilaweb.cat/cealguer

http://www.aplecexcursionista.cat/index.php/193.html

 


About The Author

Comments

Leave a Reply