Oches dae Gana ‘e Gortoe – Veus de Gana ‘e Gortoe (cant a Tenore en una cova)

L’empresa d’educació ambiental LEA Hydromantes organitza per aquest divendres 21 d’octubre una activitat molt interessant: un concert de Tenores dins la cova Gana ‘e Gortoe, a Thiniscola. Tenint en compte la potència de les veus dels Tenores, l’experiència promet ser espectacular!!

Voldria també destacar el Tenore Luisu Ozzanu, que prenen el nom d’un dels fundadors del PSD’Az, conegut com “l’advocat dels pobres”. Els textes de les seves cançons són únics dins el panorama sard ja que tracten temes com la guerra, la destrucció de la natura i dels valors de la terra, la fam, les bases militars i, en fi, reflexen el malestar social creat per capitalisme al món. Els membres del grup (Alessando Marras, Duminicu Cartas, Istevene Spanu i Juanne Mele) són de Thiniscola, com Luisu Ozzanu, i és amb aquesta característica varietat del sard en què canten. Actuen des de 1996 i han fet col.laboracions amb grups com Kenze Neke i Cordas et Cannas.

LEA HYDROMANTES ammanitzat
cun s’agiudu de

SPELEO CLUB NUORO
TENORE LUISU OZZANU
TENORE USUSULE
BAR GANA ’E GORTOE

OCHES DAE GANA ‘E GORTOE
THINISCOLE – 21 DE SANTUGAINE 2011
dae sas 19:00 a sas 21:00
IN INTRO DE SA GRUTA ANT A CANTARE:

TENORE MONTALBO
TENORE USUSULE
TENORE LUISU OZZANU
CORO MONTALBO

 MIRA BENE: pro ascurtare sos tenores in intro de sa gruta bi cheret sa bestimenta giusta. Pro informatziones: mail lea.hydromantes@tiscali.it

 

http://leahydromantes.splinder.com/post/25652344/oches-dae-gana-e-gortoe

http://www.myspace.com/tenoreluisuozzanu


About The Author

Comments

Leave a Reply