Murales e pinturas – Sardìnnia mayu 2011

Tot i que els murals a les parets de les cases de Sardenya són un tipus d’art relativament recent, el cert és que cada cop més es va extenent pels pobles de l’interior de l’illa. Aquests que podeu veure tot seguit són alguns dels que em vaig trobar ara fa una setmana, veritables obres d’art rural amb una qualitat i una temàtica popular i reivindicativa dignes d’admirar.

El quadre-mural es pot admirar a la Benzinera-Bar-Restaurant Is Cubas (Dèsulu) del meu amic Bastianu, juntament  amb altres obres d’art fetes sobre pedra o  fusta per artistes de la zona. La resta, excepte el cartell d’una peixateria del preciós poble muntanyenc de Tonara, els podreu veure pels carrers d’Aritzu, Cossoine o Austis i són només una petita mostra d’un repertori molt més extens.


About The Author

Comments

Leave a Reply