Sa die pro d’Indipendèntzia: manifestació independentista demà dissabte a la capital sarda

Demà dissabte se celebrarà a la capital sarda, Casteddu, la primera marxa per la independència popularitzada com “Sa die pro s’Indipendèntzia”. Una iniciativa interessant perquè, en principi, no ha sorgit de cap dels partits polítics independentistes sards, sinó d’un sard emigrat a Alemanya que ho va proposar a una xarxa social. La idea va anar agafant força i el resultat és una convocatòria independentista oberta a totes les tendències polítiques per demà dissabte que recorrerà els carrers i carrerons de la capital sarda. La trobada serà a les 10:30 de l’estadi Sant’Elia de Casteddu.

Una bona manera de fer sentir a l’Estat italià que el poble sard crida llibertat i malda per la seva llengua, cultura i història. Fintzas a s’indipendèntzia!

Sa die pro s'Indipendèntzia


About The Author

Comments

Leave a Reply